Werken aan de toekomst van de opleidingsbranche

Werken aan de toekomst van de opleidingsbranche

17 juni 2019
mankr8

Wegens onze aanhoudende groei zijn wij op zoek naar verschilmakers. Instructeurs, docenten en trainers die begrijpen hoe de huidige maatschappij leert. Die weten hoe ze van informatie inspiratie kunnen maken. Wij kunnen versterking gebruiken voor uitvoerders binnen de onderwerpen logistiek, techniek en veiligheid.

Waarom Docentra voor opleiders?

1.      Wij zijn geen opleider voor de eindmarkt en dus ook geen concurrent

2.      Door landelijke samenwerkingen met toonaangevende opleiders kunnen wij vaste gezichten voor uw planning realiseren.

3.      Wij hebben werk en daardoor altijd mogelijkheden om capaciteit vrij te plannen, ook last-minute

4.      Plannen is onze corebusiness

5.      Door de groei van onze database kunnen we steeds vaker in de regio plannen

Waarom Docentra voor (aspirant) instructeurs, docenten en trainers?

1.      Wij doen acquisitie terwijl jij doet waar je goed in bent

2.      Betaling binnen 30 dagen

3.      Afspraak is afspraak

4.      We hoeven niet heel je agenda, de gaten opvullen maakt een win-win-win

Alles in het plaatje moet kloppen. Het is dus niet gezegd dat we met iedereen concreet gaan samenwerken. We scheiden graag het kaf van het koren en uiteraard moet het financiële plaatje voor beide partijen passen. Dit om op voorhand de juiste verwachtingen te managen en teleurstellingen te voorkomen. Je bent dus niet op voorhand iemand van de Mankr8 Groep Docentra en alleen in het bezit zijn van de juiste papieren zegt ons ook niets.

Academy

Los van bestaande instructeurs, docenten en trainers zijn wij momenteel in de ontwikkeling van een onafhankelijke instructeurs academy. In samenwerking met de opleidingsbranche komt de Mankr8 Groep met een opleidingspool waarmee we in gezamenlijkheid willen werken naar nieuwe kwalitatieve aanwas van docenten, instructeurs en trainers. Samen leiden we je op en garanderen we werk middels een dienstverband.

Geïnteresseerd? Of ken jij iemand die wij zeker een keer moeten spreken?

Schrijf je in via www.docentra.nl of docentra@mankr8.nl en wellicht tot snel.

Blijf op de hoogte