#AdviesvandeWeek

#AdviesvandeWeek

12 oktober 2021
mankr8

Wat wij doen?

Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen wij uit naam van u als opleider. Wij ontzorgen u bij het maken van bijvoorbeeld ontruimingsplannen, bedrijfsnoodplannen en RI&E’s voor uw eigen klanten.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

In deze week van de veiligheid staat het Risico Inventarisatie & Evaluatie plan centraal. In welke branche uw klant ook zit, elk bedrijf is verplicht een RI&E op te stellen. Bedrijven hebben hier vaak zelf geen tijd voor en besteden dit liever uit. Door gebruik te maken van onze dienst, kunt u de opleider zijn die deze dienst aan de klant verleend, zonder extra werk!

Ronald McDonald Kinderfonds

Voor ieder gewerkt uur schenken wij 1 euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Blijf op de hoogte