Ronald McDonald Kinderfonds bestaat 47 jaar

Ronald McDonald Kinderfonds bestaat 47 jaar

14 oktober 2021
mankr8

Breng ouders en hun zieke kind dicht bij elkaar

Wat wij doen?

Vandaag, 47 jaar geleden, is het Ronald McDonald Kinderfonds opgericht. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat gezinnen met zieke kinderen altijd dicht bij elkaar kunnen blijven in moeilijke tijden.

Een heel belangrijk en mooi initiatief waar wij graag aan bijdragen.
Daarom schenken wij voor ieder gewerkt uur een euro aan het
Ronald McDonald Kinderfonds.

Donneer rechstreeks of doneer door gebruik te maken van onze diensten.

Advies in Veiligheid

Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen wij uit naam van u als opleider. Wij ontzorgen u bij het maken van bijvoorbeeld ontruimingsplannen, bedrijfsnoodplannen en RI&E’s voor uw eigen klanten.

Blijf op de hoogte