Mankr8 Groep deelt:

Mankr8 Groep deelt:

20 oktober 2021
mankr8

Spam in je mailbox? Zo kom je er vanaf!

Beste opleider,

Om op de hoogte te blijven van belangrijke informatie zoals:

  • Updates over onze cursuskalender;
  • Het inschrijven van uw cursisten;
  • Wijzigingen in toetsen;
  • Ontwikkelingen in de opleidingenbranche;
  • Uitbreiding van onze locaties 

Is het belangrijk om onze e-mails in de gaten te houden. Deze e-mails komen helaas af en toe in de spam/ ongewenste e-mail terecht. 

Waarom ontvang ik belangrijke berichten in de ongewenste e-mail

Digitale veiligheid wordt steeds belangrijker, en terecht! Er zijn de laatste tijd helaas veel cybercriminelen actief waardoor we extra alert moeten zijn en blijven. Dit zorgt er alleen voor dat niet alleen schadelijke berichten, maar ook belangrijke e-mails in de spam terecht komen. In de praktijk is het voor ons lastig om u op deze manier te bereiken met belangrijke informatie.

Maar deze problemen zijn er om opgelost te worden!
Door het domein @mankr8.nl op de White list te plaatsen, komen alle belangrijke berichten in de Postvak IN terecht. Zo blijft u op de hoogte van belangrijke informatie die van toegevoegde waarde zijn voor uw cursuskalender. 

Wat is een White list?
Deze zogeheten White list is een lijst waarop domein namen geplaatst kunnen worden, zodat deze worden erkend als geldige e-mailadressen. Onze domein naam op de Whitelist plaatsen vergroot de kans dat onze e-mails in uw Postvak IN terecht komen in plaats van de spambox/ ongewenste e-mail. Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor uw systeembeheer, kunnen deze taak vaak uitvoeren.

Plaats @mankr8.nl op de White list
Om uw cursisten, collega's en uzelf op de hoogte te kunnen houden van de laatste updates rondom uw cursuskalender, adviseren wij u om domein naam @mankr8.nl op de White list te plaatsen. Op deze manier verwachten wij u met meer belangrijke informatie te kunnen voorzien om u en uw cursisten met de juiste informatie van dienst te kunnen zijn.

Blijf op de hoogte