De bedrijfsveiligheid van uw klant in orde, samen met ons!

De bedrijfsveiligheid van uw klant in orde, samen met ons!

21 oktober 2021
mankr8

Advies van de week

Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen wij uit naam van u als opleider. Wij ontzorgen u bij het maken van bijvoorbeeld ontruimingsplannen, bedrijfsnoodplannen en RI&E’s voor uw eigen klanten. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om extra diensten aan te bieden aan uw klant zonder extra kennis en inspanning.

Hoe dat werkt? Wij snappen uw interesse!
We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

Bedrijfsnoodplan (BNP)

In deze week staat het Bedrijfsnoodplan plan centraal. Het isniet wettelijk vastgelegd dat een bedrijfsnoodplan verplicht is, maar het is wel verplicht om duidelijke werkinstructies te hebben en daarvoor is een bedrijfsnoodplan handig. Veel organisaties kiezen er daardoor voor om een up-to-date bedrijfsnoodplan op te (laten) stellen, voor het geval dat!  Daarnaast kan het in sommige bedrijven wel verplicht zijn om een bedrijfsnoodplan te hebben, omdat dit onderdeel is van een norm. Dit geldt voor zogenaamde BRZO - bedrijven (bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken en daardoor te maken hebben met grote risico's).

Wij werken in 5 stappen uit uw naam, voor uw klant

Blijf op de hoogte