"1 op de 8 werknemers ervaart werk als gevaarlijk"

"1 op de 8 werknemers ervaart werk als gevaarlijk"

10 november 2021
mankr8

Uit een nieuw onderzoek van het CBS blijkt dat 950 duizend werknemers hun werk ervaren als gevaarlijk. Vooral in de horeca (kok), politie, brandweer, techniek, transport en logistiek is het risico op een arbeidsongeval hoog. Het aanbieden van veiligheidscursussen borgt natuurlijk al een deel van de veiligheid van deze sectoren. Maar ook preventieve risico inventarisatie kan veel risico's beperken of zelfs voorkomen!

Start uw Cross Selling model met Adviesinveiligheid.nl!

Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen wij uit naam van u als opleider, voor uw klant. Zo verkoopt u naast uw BHV cursus ook een Risico Inventarisatie en Evaluatie!

Wij ontzorgen u bij het maken van bijvoorbeeld ontruimingsplannen, bedrijfsnoodplannen en RI&E’s voor uw eigen klanten. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om extra diensten aan te bieden die aansluiten op uw huidige diensten, win-win!

Hoe dat werkt? 
We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

Blijf op de hoogte