Adviesinveiligheid.nl doneert aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam🏠

Adviesinveiligheid.nl doneert aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam🏠

31 januari 2022
mankr8

Afgelopen week was Dave Harmsen vd Vliet op bezoek bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam om, namens de Mankr8 Groep B.V. en Young Safety Professionals, een mooie cheque te overhandigen aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

In 2021 zijn we samen gestart met de dienst AdviesInVeiligheid.nl. Adviesinveiligheid.nl helpt opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. In piek om bij te springen of om de bestaande dienstverlening van opleiders met advies te versterken. Dit doen wij exclusief uit naam van opleiders.

Voor elk gewerkt uur in 2021 hebben wij een euro gedoneerd aan het fonds, wat heeft geresulteerd in een mooi eindbedrag van €1650! We willen het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam bedanken voor hun mooie werk en zullen ook in 2022 het fonds blijven sponsoren.

Tevens dank aan onze klanten die hier middels vertrouwen in onze dienst aan hebben bijgedragen. Samen sterk!

Blijf op de hoogte