Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst (professioneel puzzelaar 🧩)

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst (professioneel puzzelaar 🧩)

30 mei 2022
mankr8

Van je puzzelhobby je werk maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De functie commercieel medewerker binnendienst kan je bij ons vergelijken met professioneel puzzelen: elke dag opnieuw zorg jij ervoor dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar vallen. Door afspraken te maken met partners en proactief contact te hebben met klanten vorm jij het hart van de organisatie en zorg jij er elke dag weer voor dat de puzzelstukjes op de juiste plek komen te liggen.

In het kort:

 • Proactief contact onderhouden met klanten en andere stakeholders
 • Verwerken van aanmeldingen;
 • Hartelijk ontvangen van bezoekers op ons kantoor
 • 1e lijn telefoon opnemen
 • Administratieve taken

Zijn klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid eigenschappen die jou op het lijf geschreven staan? Kun jij ‘multitasken’ en heb jij affiniteit met het werken in een dynamische wereld? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Jouw ervaring:

 • MBO werk-/denkniveau
 • Relevante werkervaring (opleidingsbranche is een pré)
 • Vaardig in zowel mondelinge als schriftelijke Nederlandse communicatie
 • Ervaring met MS-office software als Word, Excel, Outlook

Je bent een echte regelaar, toont initiatief, denkt mee met de klant en hebt de drive om de puzzel op te lossen! De functie is veelzijdig en verantwoordelijk. Je volgt werkprocessen, maar kan ook zelfstandig taken uitvoeren en je krijgt de vrijheid om eigen initiatief in te brengen!

Jouw karakter in een notendop:

 • Niet onbelangrijk: je houdt van puzzelen!
 • Bent secuur, integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bent sociaal vaardig, ondernemend en representatief
 • Je bent gewoon een fijn mens 🙂

Werken bij de Mankr8 Groep

De Mankr8 Groep diensten breiden zich uit en de Mankr8 familie groeit hier in mee. Binnen de Mankr8 Groep leeft een gezellige, ongedwongen sfeer waarin de directie midden in de organisatie staat: want zo bereikbaar als we zijn voor onze klanten, zo bereikbaar zijn we ook voor elkaar! Samenwerken en elkaar ondersteunen staat bij ons centraal, want wij geloven in de kr8 van samen.

Wij bieden:

 • Een informele, jonge en dynamische werkomgeving
 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid
 • Jaarlijkse bedrijfsborrels en activiteiten
 • Een marktconform salaris

🚀 Stuur jouw CV en Motivatie (of vragen) naar dave@mankr8.nl of neem contact op via 085-4017388

Blijf op de hoogte