BLOG

Categorieën

23 december 2022
'Financiële, operationele duizendpoot'

Van je hobby je werk maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Puzzel als een pro in de functie commercieel medewerker binnendienst bij de Mankr8 Groep.

Lees meer
22 mei 2022
Wat een start!

Ondertussen drie weken onderweg en wat een start 🚀!!! Boven alle verwachtingen weten we de juiste Helden aan te trekken. De eerste kandidaten zijn het traject in gestroomd en we kijken uit naar maandelijkse instroom. Op zoek naar een structurele held op de planning? Neem contact op met Yves Wasser voor de mogelijkheden.

Lees meer
15 februari 2022
VCA anderstalige cursussen beschikbaar!

In de maanden Februari, Maart en April zijn er weer verschillende anderstalige VCA cursussen beschikbaar. Klik op het rooster om te bekijken op welke data u anderstalige cursussen aan kunt bieden aan uw cursisten! 👉

Lees meer
9 februari 2022
Instrueren kun je leren! 🦸

De markt blijft veranderen. En wij als de Mankr8 Groep veranderen hier natuurlijk graag in mee.

We zijn alweer enige tijd bezig met het opzetten van een nieuw label. Een dienst waarmee we wederom jou als opleider gaan ontzorgen. Wat we precies gaan doen?

Lees meer
31 januari 2022
Adviesinveiligheid.nl doneert aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam🏠

Afgelopen week was Dave Harmsen vd Vliet op bezoek bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam om, namens de Mankr8 Groep B.V. en Young Safety Professionals, een mooie cheque te overhandigen aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Lees meer
4 januari 2022
Gelukkig nieuw jaar

en een gezond 2022!

Na een hopelijk fijne jaarwisseling, kunnen we het nieuwe jaar weer fis beginnen! Ook in 2022 kijken we ernaar uit om jou weer te informeren en faciliteren.

Dit jaar gaan we beter, groter en veiliger!

Lees meer
14 december 2021
Bedankt!🙌

Een kerstcadeautje waar je écht iets aan hebt. Binnen de Mankr8 Groep hechten wij namelijk veel waarde aan overzicht en gezondheid. 🍏

Lees meer
7 december 2021
"Uniek: in heel Nederland binnen 6 minuten gereanimeerd"

Een artikel uit het AD verklaart dat we in heel Nederland nu binnen zes minuten kunnen beginnen met reanimatie indien nodig. Deze snelle tijd is te danken aan de groei van vrijwilligers die bekwaam zijn om met de AED (Automatische Externe Defibrillator) te kunnen reanimeren.

Lees meer
29 november 2021
Wijzigingen Brancheprotocol BVBN

Na de laatste persconferentie van afgelopen vrijdag, nemen we je graag mee in de gewijzigde corona maatregelen omtrent veiligheidstrainingen. Hier de meest belangrijke wijzigingen op een rij:

Lees meer
10 november 2021
"1 op de 8 werknemers ervaart werk als gevaarlijk"

Speel in op de laatste cijfers, start uw cross selling model met Adviesinveiligheid.nl!Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen wij uit naam van u als opleider, voor uw klant.

Lees meer
Blijf op de hoogte