BLOG

Categorieën

4 januari 2022
Gelukkig nieuw jaar

en een gezond 2022!

Na een hopelijk fijne jaarwisseling, kunnen we het nieuwe jaar weer fis beginnen! Ook in 2022 kijken we ernaar uit om jou weer te informeren en faciliteren.

Dit jaar gaan we beter, groter en veiliger!

Lees meer
14 december 2021
Bedankt!🙌

Een kerstcadeautje waar je écht iets aan hebt. Binnen de Mankr8 Groep hechten wij namelijk veel waarde aan overzicht en gezondheid. 🍏

Lees meer
7 december 2021
"Uniek: in heel Nederland binnen 6 minuten gereanimeerd"

Een artikel uit het AD verklaart dat we in heel Nederland nu binnen zes minuten kunnen beginnen met reanimatie indien nodig. Deze snelle tijd is te danken aan de groei van vrijwilligers die bekwaam zijn om met de AED (Automatische Externe Defibrillator) te kunnen reanimeren.

Lees meer
29 november 2021
Wijzigingen Brancheprotocol BVBN

Na de laatste persconferentie van afgelopen vrijdag, nemen we je graag mee in de gewijzigde corona maatregelen omtrent veiligheidstrainingen. Hier de meest belangrijke wijzigingen op een rij:

Lees meer
10 november 2021
"1 op de 8 werknemers ervaart werk als gevaarlijk"

Speel in op de laatste cijfers, start uw cross selling model met Adviesinveiligheid.nl!Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen wij uit naam van u als opleider, voor uw klant.

Lees meer
9 november 2021
Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst (professioneel puzzelaar 🧩)

Van je hobby je werk maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Puzzel als een pro in de functie commercieel medewerker binnendienst bij de Mankr8 Groep.

Lees meer
8 november 2021
Uitbreiding Cursuskalender 2022

met VCA Anderstalige cursussen, Preventiemedewerker en NEN 3140.

Lees meer
2 november 2021
Cursuskalender 2022 VCA en BHV nu online!

We hebben keihard gewerkt om de cursuskalender voor het komende jaar weer in orde te maken. Met maar liefst 8 nieuwe locaties voor BHV en 5 nieuwe locaties voor VCA maken wij dit jaar een vliegende start met een totaal aantal van 28+ locaties door heel Nederland!

Lees meer
1 november 2021
Mankr8 Groep deelt:

Vandaag is de dag van de BHV. Een dag waarin ook wij graag een speciale ode willen brengen aan alle BHV'ers in Nederland! Het is een dag waarin de bestaande BHV'ers extra worden gewaardeerd voor hun bijdrage in belangrijke, soms levensreddende situaties. Maar ook zeker een dag om de rest van Nederland het besef te geven hoe belangrijk BHV is en kan zijn voor jou, mij en de rest van Nederland.

Lees meer
26 oktober 2021
Wat staat er in het BHV - Beleidsplan?

Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. In deze week staat het BHV - Beleidsplan centraal.

Lees meer
Blijf op de hoogte