Voor opleiders

Onafhankelijke docenten en instructeurs als ambassadeurs van uw organisatie

Zoekt u met spoed een vervangende docent of instructeur voor een opleiding op de gebieden van arbo en veiligheid, logistiek en transport, techniek of professionele persoonlijke ontwikkeling? Heeft u extra docenten nodig door piekvraag, ziekmelding van uw docent of instructeur of een volle trainingskalender? Of breidt u uw aanbod uit naar andere vakgebieden? De Mankr8 Groep biedt u met Docentra een grote flexibele schil van gekwalificeerde, ervaren docenten en instructeurs. Echte vakmensen die in uw naam cursussen en opleidingen geven op het niveau waarvoor u staat. Ons netwerk bestaat uit tal van docenten en instructeurs uit alle hoeken van Nederland. Wij streven ernaar om docenten en instructeurs en opleiders uit de buurt aan elkaar te koppelen, maar specifieke kennis en kwaliteit kan ook verder van huis komen. U mag hoe dan ook rekenen op solide ondersteuning die u tijd, regelwerk en kosten bespaart.

 

Geen concurrentie, wel onafhankelijk

Maakt u gebruik van Docentra? Dan bent u verzekerd van onafhankelijkheid. Dat zit in twee zaken. Ten eerste is de Mankr8 Groep geen concurrent van u, want we organiseren geen cursussen en opleidingen uit onze naam. Wel uit de uwe. Ten tweede werken onze docenten en instructeurs op zelfstandige basis en zijn ze onafhankelijk. U mag dan ook steevast rekenen op vakkundige ambassadeurs van uw organisatie. Daarnaast kunt u vertrouwen op de kwaliteit van docenten en instructeurs met ons Kwaliteitontwikkelprogramma. Tot slot weten wij als geen ander dat razendsnelle reacties – ook buiten kantooruren – belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat een cursus of opleiding kan plaatsvinden.

 

De voordelen van Docentra

  • Geen concurrent. Met Docentra ondersteunen we opleiders, maar we geven zelf geen opleidingen. Dat zorgt voor een open samenwerking waarin we keer op keer het onderste uit de kan halen voor u. Ook onze docenten werken zelfstandig en gebruiken neutrale uitingen. Zo treden zij én wij op als echte ambassadeurs voor uw organisatie.
  • Tijd- en geldbesparing. Door ons grote netwerk van docenten en instructeurs en onze bijzonder hoge efficiëntie bij het maken van planningen, heeft u binnen 2 uur reactie op uw aanvraag, maar vaak nog sneller. U bespaart tijd en geld.

Betrouwbaar. U kunt van Docentra op aan. Altijd en op meerdere vlakken. Wij reageren snel en bieden een stevige kwaliteitsgarantie van onze docenten en instructeurs. Zo vergroten we niet alleen hun kennis, maar ook hun inzetbaarheid.

Samenwerken?
Blijf op de hoogte