De bedrijfsveiligheid van uw klanten in orde, samen met ons!

Wat wij doen?

Adviesinveiligheid.nl helpt exclusief opleiders bij het uitvoeren van advieswerkzaamheden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen wij uit naam van u als opleider. Wij ontzorgen u bij het maken van bijvoorbeeld ontruimingsplannen, bedrijfsnoodplannen en RI&E’s voor uw eigen klanten.

Waarom u al uw advieswerk aan Adviesinveiligheid.nl wilt uitbesteden?

  • U kunt onze kennis, expertise en capaciteit inzetten om de bedrijfsveiligheid van uw klanten te verbeteren
  • Wij werken enkel in opdracht van opleiders
  • Wij werken volledig achter de schermen, uit uw naam
  • Wij houden u op de hoogte van het traject
  • Voor ieder gewerkt uur doneren wij 1 euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds
  • Uniforme prijzen en werkwijze
  • Facturatie regelt u zelf met uw klanten

Producten waar Adviesinveiligheid.nl bij kan helpen:

Lees de verschillende productbladen voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan!

Onze werkwijze

Wij zorgen voor een plan met simpel en duidelijk taalgebruik, welke goed leesbaar is voor iedereen in de organisatie van uw klant. Op verzoek kunnen we het plan ook in andere talen opleveren.
Wij leveren onze plannen op in Word. Hierdoor kunt u het plan zelf goed bijhouden mocht er iets veranderen. Mocht u hierbij ondersteuning wensen, dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!
Wij werken op basis van de NEN8112:2017

Dienstverlening

Bedrijfsnoodplan

Een noodsituatie in uw organisatie kan voorkomen. Het kan de normale gang van zaken behoorlijk verstoren en daarnaast de aanwezige personen in gevaar brengen. Natuurlijk doet u er alles aan om dit te voorkomen, maar sommige dingen heeft u niet in de hand. Daarom is het belangrijk om uw organisatie goed voor te bereiden. Een bedrijfsnoodplan (BNP) helpt u daarbij. Onderdeel van het BNP is een ontruimingsplan. Heeft uw organisatie meerdere locaties? Dan zijn meerdere ontruimingsplannen nodig, zie daarvoor onze brochure Ontruimingsplan.

DOWNLOAD BROCHURE BEDRIJFSNOODPLAN

BHV-beleidsplan

In het BHV-beleidsplan is vastgelegd hoe uw BHV-organisatie tot stand is gekomen en hoe deze is ingericht. Dit wordt gedaan op basis van de aanwezige risico’s, zoals bedoeld in de NEN8112:2017. Een risico-analyse omtrent de BHV wordt zo gemaakt, waarna deze worden vastgelegd in een beleidsplan met uitgangspunten, visie, competenties, middelen enzovoorts. Daarmee wordt in het BHV-beleidsplan een duidelijk beeld geschetst van de huidige stand van zaken rondom BHV, maar bepalen we ook welke slag er nog te maken valt met BHV.

DOWNLOAD BROCHURE BHV-BELEIDSPLAN

Ontruimingsplan

Een noodsituatie in uw organisatie kan voorkomen. Het kan de normale gang van zaken behoorlijk verstoren en daarnaast de aanwezige personen in gevaar brengen. Natuurlijk doet u er alles aan om dit te voorkomen, maar sommige dingen heeft u niet in de hand. Daarom is het belangrijk om uw organisatie goed voor te bereiden. Dat doet u met behulp van het ontruimingsplan. Onderdeel van het bedrijfsnoodplan is een ontruimingsplan. Heeft u meerdere locaties? Dan is het belangrijk dat u voor iedere locatie een ontruimingsplan (OP) opstelt.

DOWNLOAD BROCHURE ONTRUIMINGSPLAN

Risico-inventarisatie & -evaluatie

De RI&E is een inventarisatie van de gevaren en risico’s in een organisatie. Het beschrijft de risico’s in het bedrijf op het gebied van gezondheid en veiligheid van de medewerkers. Door de arbeidsrisico’s te inventariseren krijgt u snel inzicht in de situatie en kunt u zien waar verbeteringen in uw organisatie nodig zijn. Daardoor is de RI&E de basis voor ieder arbobeleid.

DOWNLOAD BROCHURE RISICO-INVENTARISATIE & -EVALUATIE

Tekenwerk

De doelstelling van ontruimingsplattegronden is om alle aanwezigen in het gebouw die geen veiligheidskundige achtergrond hebben, te informeren over de vluchtmogelijkheden. Op een ontruimingsplattegrond staat alleen de op deze doelgroep afgestemde informatie. De plattegrond moet bijdragen aan het veilig en zelfstandig verlaten van het gebouw door alle aanwezigen.

DOWNLOAD BROCHURE TEKENWERK
Afwijkende vraag? Neem contact met ons op!

Alle diensten hebben we in 3  pakketten

Do it Yourself

Bij het Do It Yourself-pakket gaat uw klant zelf aan de slag en helpen wij uw klant op weg middels coaching bij de invulling van het betreffende plan.

Basis

Bij het Basis-pakket gaan wij voor uw klant aan de slag met het maken van het gewenste plan. Na oplevering van het concept, is er 1 maal de mogelijkheid om feedback te leveren voor we de definitieve versie opleveren.

Op maat

Bij het Op maat-pakket gaan wij aan de slag met uitvoering van het gewenste plan, waarbij meerdere feedbackmomenten zijn opgenomen.

En nu? Contact opnemen!

Adviesinveiligheid.nl is een initiatief van
Blijf op de hoogte