KLANTDOCENT

U verkoopt cursussen wij doen de rest

100 procent doorgangsgarantie, zelfs bij één deelnemer

Combikr8 brengt deelnemers van verschillende opleiders samen voor een cursus. Bij te weinig aanmeldingen bijvoorbeeld. Of bij de aanvraag voor een cursus of opleiding binnen een nieuw vakgebied. U kunt erop vertrouwen dat er geen concurrentie plaatsvindt: de onafhankelijke – en gekwalificeerde – docent of instructeur geeft de cursus op een van onze neutrale locaties en aan de hand van merkonafhankelijke cursusmaterialen of uw eigen cursusmateriaal. Combikr8 gaat zo ver als u dat wilt in het faciliteren van de cursus. Wilt u graag een examen bieden? Een smakelijke lunch? Een certificaat? Alles kan. Het blijft tenslotte úw cursus; wij maken die mogelijk. Altijd.

Combineren zonder concurrentie

Met Combikr8 weet u zeker dat iedere via ons geplande cursus of opleiding altijd doorgaat. En met altijd bedoelen we ook altijd. Ook als er te weinig aanmeldingen zijn om de cursus of opleiding voor u op eigen kracht rendabel te houden. Dat garanderen we door op een slimme manier onder andere deelnemers en locaties te combineren. Tegelijk houdt u uw eigen identiteit in het contact met uw deelnemers én houden wij ijzeren grip op kwaliteit van de cursus en de docent of instructeur. Uiteraard bepaalt u zelf welke marges u doorrekent voor deelname aan de cursus. Combikr8 werkt namelijk met een vaste prijs per cursus of opleiding voor u. Een win-winsituatie pur sang. Zelfs bij slechts één aanmelding!

Hoe werkt Combikr8?

1. Een of meer deelnemers buiten uw regio en/of werkgebied meldt zich aan.
U haakt in op onze landelijke cursuskalender. Zijn er genoeg deelnemers? Of heeft u zich het vakgebied eigen gemaakt? Dan kunt u de cursus of training zelf uitvoeren. U kunt het ook aan ons overlaten.

2. U stuurt een uitnodiging aan uw deelnemers.
Al het contact met uw deelnemers verloopt vanuit uw organisatie. U houdt uw eigen identiteit en blijft voor hen dé specialist voor opleidingen.

3. Combikr8 verzorgt de cursus of opleiding op een van onze locaties in Nederland.
Een onafhankelijke docent geeft met merkloze leermiddelen een eersteklas cursus of opleiding. Mét examen, als dat nodig is.

4. U stuurt uw factuur naar uw deelnemers.
Wij rekenen u een vaste prijs per deelnemer aan.

Samenwerken?
Blijf op de hoogte