Marketing & communicatie medewerker

Bij de Mankr8 Groep staan onze klanten en hun dagelijkse uitdagingen centraal. Als je mensen en klanten niet leuk vindt; stop dan vooral met lezen :-)!

Nog steeds aan het lezen, mooi!

Heb jij een passie voor het schrijven van pakkende content, het bedenken van ludieke campagnes en social media? Ben je daarnaast een ster in plannen en organiseren? Stop, ho, jou willen we graag even spreken! De mankr8 Groep is op zoek naar een creatieve Marketing Communicatie medewerker die graag out-of-the-box denkt en niet terugdeinst voor een uitdaging.

Als medewerker Marketing Communicatie ben je verantwoordelijk voor alle op te zetten campagnes en de daarbij behorende content. Je vertaalt marketinginput naar creatieve ideeën en bijbehorende teksten. Je draagt zorg voor de planning, deadlines, social media kanalen en het maken en plaatsen van content. Collega’s kunnen voor nieuwe ideeën bij jou terecht, want je bent een creatieve duizendpoot die graag de mouwen opstroopt.

Wat ga je doen?

 • Structuur aanbrengen binnen alle huidige marketing en communicatie activiteiten
 • Je bedenkt creatieve campagnes en weet deze op een juiste wijze te vertalen en door te voeren;
 • Je bent verantwoordelijk voor de content op onze website(s), mailings, social media en nieuwsbrieven, waarbij je met je schrijfwijze afhankelijk van het doel van de tekst de nadruk legt op SEO of op tekstbeleving;
 • Je beheert onze sociale media kanalen, waarbij je creatieve en pakkende teksten schrijft die aansluiten bij onze verschillende doelgroepen;
 • Je houd deadlines nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat projecten op tijd worden afgerond.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent proactief en kan snel schakelen tussen verschillende taken;
 • Je planningskills zijn on point: jij mist nooit een deadline;
 • Je hebt een vlotte pen en merkt alle spellingsfouten feilloos op (de spellingsfout die we expres in deze tekst hebben gezet, heb jij natuurlijk al lang gespot;
 • Je bent enthousiast, creatief, sociaal en kan niet wachten om ons team te versterken!
 • Wij verwachten dat je ongeveer 2 jaar werkervaring nodig hebt voor deze functie. Je mag ons overtuigen als jij daar anders over denkt. Wij geloven namelijk in (jong) talent.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s in een jong team;
 • Een informele werksfeer;
 • 24 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn de Mankr8 Groep

De Mankr8 Groep is in 2015 opgericht door twee enthousiaste en sociale ondernemers met achtergronden in de uitzend- en opleidingsbranche. Vandaag put de Mankr8 Groep expertise uit meer vakgebieden. Van officemanager tot IT-expert. Van communicatiespecialist tot docent of instructeur. En van administratief medewerker tot planner. Iedere neus binnen onze organisatie wijst dezelfde richting uit: die van de opleider.

Energie, kennis en kunde

Vanuit hun eigen vakgebied en invalshoek, maar altijd met veel energie, gedeelde kennis en specifieke kunde, zorgt ieder lid van de Mankr8 Groep ervoor dat opleiders van Nederland ontzorgd worden. Vanuit het hoofdkantoor in Breda of op een van tientallen locaties in ons land. De oprichters staan nog steeds midden in de organisatie van de Mankr8 Groep. Want zo bereikbaar als we zijn voor opleiders, zo bereikbaar zijn we ook voor elkaar. Zo werkt de Mankr8 Groep. En dat merkt u. Aan de snelle responsen. Aan de complete, doordachte visie op hoe we opleiders ontzorgen. En aan de kwaliteit van onze docenten, instructeurs en ons werk.

Werken bij de Mankr8 Groep betekent werken in een dynamische omgeving met een team van ‘jonge’ professionals waarbij persoonlijke groei, innovatie en klantgedrevenheid voorop staan. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Standplaats is Breda.

Ben jij op zoek een nieuwe uitdaging?
Stuur dan je CV met een korte motivatiebrief naar Dave Harmsen van der Vliet of neem contact op met 085-4017388
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk is super.

Solliciteren? Klik hier

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samenwerken?
Blijf op de hoogte